Το 1826, ο Χένρι Ντούλτον επινόησε την ιδέα του σύγχρονου φίλτρου νερού κεραμικών κεριών. Ανακάλυψε ότι το φιλτράρισμα νερού μέσω πορώδους κεραμικού μπορεί να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να αρρωστήσουν λόγω χολέρας και άλλων υδατογενών ασθενειών της εποχής
H Doulton® συνεχίζει έχοντας επιτύχει πολλά βραβεία και διεθνείς διακρίσεις. H συνεχής δέσμευσή της εταιρίας μας στην καινοτομία, διασφαλίζει ότι το νερό που πίνετε εσείς και η οικογένειά σας είναι πάντα καθαρό, νόστιμο και απαλλαγμένο από επιβλαβείς ρύπους.

Ορισμένα συστήματα φιλτραρίσματος νερού αφαιρούν επίσης καλά, φυσικά απαντώμενα μεταλλικά στοιχεία, αφήνοντας άδειο, άγευστο το πόσιμο νερό.
Τα συστήματα φίλτρου πόσιμου νερού Doulton® είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να μειώνουν τους κοινούς ρύπους, προστατεύοντας παράλληλα τα φυσικά, υγιή μέταλλα που κάνουν τη γεύση του νερού σας υπέροχη.
Υγιεινό, γευστικό νερό με όλα του τα μέταλλα.

Ορισμένες κανάτες φίλτρων μπορούν να χάσουν περισσότερο από το 50% της απόδοσής τους για να αφαιρέσουν ακαθαρσίες μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες από τη χρήση τους. Ως αποτέλεσμα, υπολείπονται των αναμενόμενων προτύπων για την αφαίρεση χλωρίου, βαρέων μετάλλων και σωματιδίων - διακυβεύοντας τη γεύση του πόσιμου νερού σας. Απαιτούν επίσης συνεχή επαναπλήρωση, ενώ το νερό σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.
Τα φυσίγγια φίλτρου πόσιμου νερού Doulton® είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι μειώνουν τους κοινούς ρύπους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα - παρέχοντας καθαρό φιλτραρισμένο πόσιμο νερό γεμάτο γεύση.
Υγιεινό, γευστικό νερό με όλα του τα μέταλλα.

Το ότι δεν μπορείτε να δείτε τους ρύπους στο πόσιμο νερό σας, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Το νερό της βρύσης μπορεί να είναι ασφαλές, αλλά μπορεί να περιέχει απολυμαντικά, βαρέα μέταλλα και σωματίδια, όπως σκουριά ή μικροπλαστικά που δεν θα θέλατε να τα πιείτε.
Οι βρύσες φίλτρου Doulton® διασφαλίζουν ότι αυτές οι ακαθαρσίες μειώνονται από το πόσιμο νερό σας, έτσι ώστε όλη η οικογένεια να μπορεί να απολαμβάνει υπέροχο, καθαρό πόσιμο νερό.
Υγιεινό, γευστικό νερό με όλα του τα μέταλλα.
